بهترین ماهی برای پرورش در خانه، ماهی قزل آلا و ماهی کپور است که هر کدام دارای شرایط خاصی هستند که شما قبل از شروع باید در مورد آنها اطلاعات کافی به دست بیاورید.
برای اینکه شما بتوانید این کسب و کار خانگی را راه اندازی کنید باید به موارد زیادی توجه کنید تا بتوانید موفق باشید، به طور مثال: شما باید اول یک حساب و کتاب کلی انجام دهید تا متوجه شوید هزینه پرورش ماهی در خانه چقدر است؟ آیا شما بودجه کافی برای شروع این کار را دارید یا خیر؟!
ما در این مقاله می خواهیم به شما کمک کنیم تا حدودی با این موارد آشنا شوید و اطلاعات کافی در این زمینه به دست بیاورید، پس تا پایان با ما همراه باشید.
پرسودترین درآمد با انتخاب بهترین ماهی برای پرورش در خانه
قطعا انتخاب بهترین ماهی برای پرورش در خانه، می تواند یک کسب و کار خانگی فوق العاده و پر از سود باشد که شما می توانید به راحتی آن را در منزل و با کمک اعضای خانواده انجام دهید.
همان طور که در مطلب بالا اشاره کردهایم ماهی قزل آلا و ماهی کپور دو نوع ازبهترین ماهی برای پرورش در استخرخانه هستند، اما باید به این مورد توجه کنید که حتما شرایط نگهداری آنها باید مناسب باشد و نوعی شبیه سازی برای آنها ایجاد شود.
شما می توانید برای پرورش ماهی در خانه، از روشهای متفاوتی استفاده کنید به عنوان مثال: استفاده از آکواریوم، بشکه، وان و مخازن پلاستیکی، روشهایی برای این کسب و کار هستند.
ساخت استخر پرورش ماهی در منزل
شاید خیلی از افراد این تفکر را داشته باشند که پرورش ماهی در منزل کاری غیر ممکن است!! اما باید بگوییم با پیشرفت علم این امر دیگر غیر ممکن نبوده و شما به راحتی میتوانید در خانه خود یک استخر برای پرورش ماهی احداث کنید.
اگر شما در منزل خود دارای حوضچه هستید، می توانید از آن برای پرورش ماهی استفاده کنید و یا حتی می توانید از استخرهای آماده برای این کار استفاده کنید.
قبل از ساخت یک استخر برای پرورش ماهی حتما باید به این گزینه فکر کنید که چه مقدار ماهی مد نظر شما بوده و قصد دارید چه گونهای از ماهی را پرورش دهید؟! چون همه این موارد در ساخت یک استخر تاثیر گذار هستند.
بعد از ساخت استخر مناسب شما باید به تامین موارد دیگر مثل: آب مناسب و تأمین اکسیژن ماهیها فکر کنید تا بتوانید کسب و کار خود را راه اندازی کنید.
و به طور کلی شما برای این کار باید به هزینه پرورش ماهی در خانه، فکر کنید و ببینید آیا تامین این هزینه برای شما مقدور است یا خیر؟! و به جز این مورد شما باید ماهی را برای پرورش انتخاب کنید که سود کافی برای شما داشته باشد.
پرسودترین ماهی برای پرورش
طبق بررسیهایی که انجام شده است و طبق آماری که تاکنون ثبت شده، پرورش میگو، قزل آلا و ماهی خاویار میتواند جزو پرسودترین ماهی برای پرورش باشد.
این ماهیها هرکدام شرایط خاصی را برای زندگی دارند پس اگر شما می خواهید هریک از این ماهیها را پرورش دهید، باید شرایط مناسب برای رشد آنها را فراهم کنید.
به جز ماهیهای نام برده، ماهیهای زینتی نیز امروز طرفداران زیادی دارند و شما با پرورش آنها می توانید سود فوقالعاده بالایی به دست بیاورید چون افراد زیادی امروزه در آپارتمانها زندگی می کنند و علاقه زیادی به نگهداری این ماهیهای زیبا دارند.
بهترین ماهی زینتی برای پرورش می تواند شامل ماهیهای: گوپی، پلاتی، گلدفیش و غیره باشد که شما باید فضای مناسب رشد آنها را ایجاد کنید و حتما به اکسیژن مورد نیاز آنها و بهداشت آب توجه کنید.
بهتر است این ماهیها را در فصل زمستان خریداری و پروژه پرورش خود را آغاز کنید چون فصل بهار زمان تخم گذاری ماهیها است.
بهترین ماهی برای پرورش در آکواریوم
اگر شما می خواهید پرورش ماهی در آکواریوم را شروع کنید، باید سراغ ماهیهایی بروید که نیاز به نگهداری و شرایط خاصی ندارند و به طور کلی بسیار مقاوم هستند.
برای شروع کار هم بهتر است، ماهیهایی را انتخاب کنید که قیمت خیلی بالایی ندارند و در واقع در صورت صدمه دیدن، زیان زیادی برای شما ایجاد نمی شود.
ماهی گوپی، یکی از ماهیهایی است که شما می توانید آن را انتخاب کنید، این ماهی زیبایی فوقالعادهای دارد اما نوع نر آن، رنگبندی بیشتری دارد.
از دیگر ویژگیهای این ماهی می توان به تولید مثل زیاد، سازگاری با انواع ماهیها، نگهداری ساده و راحت، دمای مناسب زندگی بین 24 الی 26 درجه سانتیگراد و غیره اشاره کرد.
یکی دیگر از ماهیهای زینتی که محبوبیت زیادی دارد، ماهی تترا نئون است که رنگبندی فوقالعاده جذابی دارد و این ماهی نیز نگهداری راحتی داشته و جز ماهیهای پرتحرک است.
این ماهی را باید به صورت دستهای نگهداری کنید و دمای آب باید برای آن بین 22 الی 26 درجه سانتیگراد باشد.
پرورش ماهی گرمابی در خانه
همانطور که می دانید ماهیها به دو دسته گرمابی و سرد آبی تقسیم می شوند که ماهیهای گرمابی طرفداران بیشتری دارند و افراد بیشتر ترجیح می دهند این نوع ماهی را برای پرورش انتخاب کنند.
از بین ماهیهای گرمابی شما می توانید دونوع آن را که شامل ماهی کپور و تیلاپیلا است را برای پرورش انتخاب کنید چون این دو نوع ماهی بسیار محبوب هستند و نسبت به تغییراتی که ایجاد می شود، کاملا مقاوم هستند.
ماهی کپور نیز به دلیل رشد سریعی که دارد، بسیار محبوب است و شما با پرورش آن، خیلی زود می توانید به دوره سوددهی برسید.
سخن پایانی
ما در این مقاله سعی کردهایم در مورد بهترین ماهی برای پرورش در خانه، اطلاعات مفیدی را به شما ارائه دهیم تا با مطالعه آنها، راحتتر بتوانید کار پرورش خود را استارت بزنید.
شما با رعایت تمام نکات لازم برای پرورش ماهی در خانه، می توانید خیلی سریع به سود بالا برسید اما توجه کنید که حتما باید به کوچکترین موارد دقت کنید.
برای خرید تجهیزات مورد نیاز نیز می توانید شرکت فارود صنعت را امتحان کنید چون از هر لحاظ مطمئن بوده و دارای قیمت مناسب با کیفیت بالا است.